Despre noi:

fotograf cluj

Scopul nostru este de a imortaliza, cat mai natural, fiecare moment, fiecare emotie, gest, precum si cele mai frumoase clipe petrecute de dumneavoastra in cadrul unuia dintre cele mai deosebite evenimente.

O nunta nu poate dura mai mult de o zi si o noapte dar cu inspiratia unui fotograf profesionist, ea poate dura o viata, fotografiile raman poate singura marturie fizica a nuntii voastre la fel ca si verighetele.


Nu lasati ziua nuntii voastre in grija unui amator sau a unei persoane fara experienta.

La o nunta, botez, banchet sau alte evenimente cheltuim foarte multi bani cu organizarea, rochia si buchetul miresei, cu costumul de mire, cu tortul, cu amenajarea restaurantului, masinilor, etc. Ce va ramane dupa fiecare ocazie speciala din viata noastra? Multumirea sufleteasca.


Cum vom rememora acele momente? Raspunsul este simplu: prin fotografie.


In continuare dorim ca imaginile noastre sa vorbeasca mai mult despre noi.

Vezi portofoliu

Colaboratori:

    Colaboratori sunt foarte importanti pentru noi! Fara ei nu am coexista. Prin aceasta cale am dori sa le mutumim.


  • Resort Wonderland Cluj Va asteapta cu Restaurant si Sala de Nunti, Camere de Cazare, Piscina si Centru Spa, Sala de Sport si Manej de Echitatie, Lac si Parc cu animale
  • Goia-Cristian-Ioan Maestru de ceremonii (staroste) Acesta vă va ajuta în realizarea şi organizarea nunţii voastre de vis.
  • Rubin Toadere Maestru de ceremonii (staroste) Acesta vă va ajuta în realizarea şi organizarea nunţii voastre de vis.
  • Seewebsolutions Noi suntem o companie tanara, dinamica, care doreste sa aduca o viziune noua asupra conceptului de identitate, prin serviciile noastre de design si de servicii IT.

Fotograf nunta cluj:                                                         Cuvinte cheie

Scurta mea poveste pana a deveni fotograf profesionist de evenimente cu o experienta de peste 10 ani in arta fotografica


Fotografia am descoperit-o inca din copilarie, atunci cand scotoceam prin cutia cu fotografii a parintilor incercand sa gasesc, cu mintea mea copilareasca explicatie la modul cum se transpun imaginile pe hartie.

Prin adolescenta am inceput sa fiu atras si mai mult de fotografie, primind in dar de la parinti primul meu aparat foto, pe atunci cu film, am inceput sa fotografiez tot ce mi se parea interesant.

 

Prin 2002, cu bani de pe telefonul vandut si o parte imprumutati, am cumparat primul aparat foto profesional, tot pe film, un Yashica, de care eram foarte mandru si astfel echipat am inceput sa experimentez arta fotografica, citind reviste de profil dar mai ales testand, si stricand o gramada de filme.

 

Trairile primului eveniment au fost destul de puternice deoarecere aveam o prima indatorire importanta: amintirea mirilor era in mainile mele.

Emotiile au trecut repede, clipele in care surprindeam trairile si sentimetele mirilor erau mult mai profunde decat prejudecatile pe care le-ar fi avut orice incepator.


Am crescut, am ajuns sa-mi formez un stil propriu incercand sa transmit prin fotografiile mele ceva special si cate putin din trairile mele din momentul declansarii.

Imi place sa surprind emotiile momentului, neregizate, fara sa intervin, ador sedintele foto cu doi indragostiti, cu un bebelus sau de ce nu cu o domnisoara draguta.

foto video poze nunta cluj

fotograf nunta evenimente cluj

fotograf portofoliu poze cluj

pret foto video poze botez cluj

servicii fotograf nunti poze

albume nunta nunti cluj

portofoliu nostru video nunti

fotograf modele, portrete, copii,

foto video pret bun

oferim calitate la pret

pret foto video nunta

cameraman botezuri nunti

fotograf pret album cu poze

foto albume nunti cluj

pret servicii video nunti

pret fotograf nunti evenimente

portofoliu albume nunti cluj

servicii fotograf botez

portofloiu fotografii albume botez

pret foto video nunta cluj